Uit Australië overgewaaid en nu ook bij De Keuken van Annemieke te bestellen; Grazing Tables!

Het is een trendy buffet die je tafel als grote serveerplank gebruikt; een verzameling van heerlijke gerechten en hapjes die samen een groot kunstwerk vormen.
Jouw gasten kunnen er langs lopen met een bordje en pakken wat ze lekker vinden; dat kan voor een lunch of een hapjesbuffet.
Er is een overvloed van hapjes en je gasten zullen er uitgebreid van kunnen genieten; er is voor iedereen wel wat lekkers op te vinden!

Of je nu een vergadering hebt, een jubileum, een bruiloft, een grote borrel, een netwerk-event of een verjaardag; de tafel kan aan iedere thema aangepast worden. Iedereen komt binnen met een ‘oh’ of een ‘ah’!

NIEUW: ROZE & BLAUWE TAFELS VOOR BABYSHOWERS
Klik hier voor een impressie

Alle dieetwensen kunnen hierin verwerkt worden, zoals:

O.a. glutenvrije crackertjes& toastjes, verse zelfgemaakte broodjes, dips, fruit, sapjes, smoothies, nootjes, glutenvrije mini-quiches, soep/gazpacho’s, kaassoorten, vlees, vis, chocola, hemelse sinaasappelchocolademousse, glutenvrij bananenbrood, taartjes, groentechips, kikkererwtenbonbons; en dat alles zo puur mogelijk!

De aankleding zal binnenkort ook helemaal duurzaam zijn, met bamboe, eco-disposables en houten borden etc.

Mail me voor een offerte op dekeukenvanannemieke@gmail.com of bel naar 06-34883184

Een gevulde borreltafel is mogelijk vanaf 20 personen (op een budget vergelijkbaar met een luxe high-tea)
20 p = 34 euro pp
25 p = 32 euro pp
30 p = 30 euro pp
40 p = 28 euro pp
50 p = 26 euro pp
Bovenstaande prijzen zijn op basis van 3 dagen voorbereidingen.

Op rendabel budget kan ik ook een aangepast aanbod bieden. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.
Alle prijzen zijn excl. bezorg- en parkeerkosten en inclusief benodigdheden.
De opzet van een tafel kost rond de 2 a 2,5 uur.
Bij voorkeur een tafel van 4 a 5 meter (of 2 aan elkaar geschoven) beschikbaar op locatie, op een wat coolere plek, niet direct in zonlicht.
Betaling is tot maximaal 14 dagen van te voren. Mocht het evenement binnen 7 dagen geannuleerd worden dan lever ik alles alsnog op de dag zelf af in een aangepaste vorm in Grazing Boxen.

Ook is het mogelijk een Grazing Table in de vorm van Grazing Boxen te bestellen voor een boottocht, een picknick of een andere bijzondere locatie.

Bij je aanvraag op de mail graag het volgende vermelden:
– Datum & tijden
– Soort event
– Locatie & adres
– Aantal gasten
– Eventueel thema
– Of je een beschikbare tafel hebt (foto toevoegen)
– Extra allergieën waar ik rekening mee moet houden
– Bereikbaar telefoonnummer
– Budget


 

 

 


“Na een foto gezien te hebben van een Grazing Table op een andere locatie van onze werkgever en veel positieve reacties hierover, heeft onze afdeling besloten; dit willen wij ook! Zo gezegd, zo gedaan. Annemieke reageert snel en denkt creatief mee. Zo stond er binnen de kortste keren een Winter Grazing Table met een kerstthema op onze afdeling! Erg mooi aangekleed en natuurlijk erg lekker. In het kader van vitaliteit wilde onze afdeling graag gezonde hapjes en die kregen we ook! Van courgettebrownie tot een kerstboom van gezonde snacks! Al met al een erg geslaagde dag.”

Met vriendelijke groet,
Eveline Gordijn / Afdeling GHOR