Ervaringen

Bedrijven met wie ik het voorrecht had samen te werken

2018

  • Catering bij een workshop Veiligheidsregio Haaglanden in Den Haag
  • 4 seminars van TSV-groep Amsterdam (techniekstyle-catering)
  • 2 dagen in de week Bloed- & Hormoonanalyses bij Delia Skin Clinic, Purmerend
  • Vegan-Retreat op Ibiza: kookworkshops en dagmenu’s koken
  • Catering op de fotoshootlocatie van de Hunkemöller
  • Catering voor 80 werknemers op een workshopdag van Gemeente Amsterdam
  • Item in Shownieuws
  • Diverse keren op lokale Radiozenders en Noord-Holland Radio
  • Maandelijkse zakenvrouwenborrel acteren bij Tubino in Amsterdam
  • 3 Vitaliteitsdagen van het UWV acteren in Apeldoorn, Hengelo en Zwolle
  • De sportdag (2250 deelnemers) van het UWV in Utrecht cateren
  • Mrs. Netherlands Universe 2018 traject en finale
  • Bloggersevent Samsun via Imagency in Amsterdam
  • Nieuwjaarsborrel 350 man UWV Gelredome Arnhem
  • Lancering GXR van Basic Fit; catering op het bloggersevent
  • Lunches bij vergaderingen op het hoofdkantoor van Basic-Fit in Hoofddorp
  • Cursus Aromatouch Massage gehaald
  • Eerste kwartaal: 40 Hormoon & Gezondheidsconsulten met Levend Bloed Analyse

2017

  • Kookworkshop bij Relaxed Netwerken Haarlem
  • 3 Dagen catering op de Vitaliteitsdagen van UWV Nederland
  • 4x Catering verzorgen voor de Internationale vergaderingen van Hoofdkantoor Basic Fit
  • Combinatieworkshop Lisse met ForteVital voor Ondernemers “Gezonderwijs in je bedrijf”
  • Fotoshoot en interview Visie
  • Interview in Miss Natural
  • Maandelijks catering verzorgen voor Tubino – zakenvrouwenkledingborrels
  • Maandelijkse foodstylingopdracht voor Ingezondheid.be
  • Wekelijkse catering voor Forces to Explore
  • Signeersessies door Nederland langs natuurwinkels
  • Interview in Lijf & Gezondheid
  • 2x Koken in het kooktheater op de Nationale Gezondheidsbeurs
  • Interview op Radio RTV-Noord-Holland
  • Boeklancering 3de kookboek “Lekker Makkelijk voor mannen”
  • 3 pagina’s over mijn bedrijf en boeken in Vitaminstore Magazine
  • 6 recepten in het Nederlands Dagblad
  • Spreken op het Boekenfest in de Bibliotheek in Assen
  • Tot de finale komen van de Mediamarkt Foodcontest
  • Lezing & Lunchworkshop bij IGLO Utrecht
  • Februari: De Keuken van Annemieke bestaat 3 jaar!
  • Bloggersdag door Rotterdam met Discover my city
  • Slagen met een dikke 9 voor mijn Levend Bloed Analyse opleiding (Ortho Health Foundation)

2016 

  • Cressperience bij Koppert Cress in Monster
  • Interview over de nieuwe Foodtrends voor 2017 met Nieuws.nl
  • Lezing & Kookworkshop in Crossroads Amstelveen
  • Foodstyling voor de Pasta Maestro App van Grand’Italia
  • Dagje meewerken en kijken in een Vega Pop Up restaurant in Amsterdam
  • UWV Vitaliteitsmarkten catering in Almere, Utrecht, Hoofddorp, Zwolle, Hengelo, Rijswijk & Apeldoorn
  • Catering op de UWV Medewerkerssportclinicdag in Utrecht (2500 man)
  • Food-Inspiratiereis naar Bali & Portugal
  • Kookworkshop op het Lodensteincollege in Amersfoort
  • Unleash the Power Within Conferentie van Tony Robbins in Londen
  • Starten met mijn 3de boek
  • Mijn 100ste lezing!
  • Lezing gegeven over “Authentiek Ondernemen” op de Be Excellent/7-Life dag bij AFAS in Leusden
  • Back to the Future thema-cateringklus voor 150 man personeel Gemeente Rotterdam in Factory010 aan de Maas
  • Belevenement Bountiful; lezing over lifestyle & Lifecooking in Westerbork
  • Lezing over Voeding & Duurzaamheid op de DID dag van Drogisterijen
  • Catering “Energie in de Toekomst” bij Stichting STT in Den Haag
  • Lezing over Duurzaamheid & Voeding op de Derdedinsdag van de Bibliotheek in Assen
  • Homecooking over de grens in Brasschaat
  • Foodstyling & Foodfotografieweek in Almere bij Simones Kitchen & Alexfoodstyling
  • 4de boek in de maak

2015

  • Lezingen gegeven voor het merk Bountiful door het hele land
  • Foodstyling Ekoplaza receptenvideo’s
  • Foodstyling Grand’Italia
  • Bloggersvak bij de Nationale Eettest 2015
  • Opnames Mijn Zorg Windesheim Zwolle
  • Standhouder bij diverse Vitaliteitsmarkten (UWV, ABN-Amro, Koken/Eten/Leven-dagen 24 Kitchen, Nationale Gezondheidsbeurs, Ekotownfestival, Vitaliteitsbeurs Nijverdal)
  • Catering 300 superfoodsmoothies bij UWV Zwolle
  • Superfoodborrel verzorgd voor 25 personen bij Facility Amersfoort
  • Foodstyling en fotografie blad Vitaminstore
  • Opnames Keuringsdienst van Waarde
  • 6 lezingen geven + smoothies maken op de Vitaliteitsdag UWV Arnhem op locatie Kweekland
  • 3-gangendiner verzorgen voor How2SpendIt in Rotterdam + dessert in workshopvorm
  • Schrijven voor de Healthy (de Tuinen), WellnessMagazine en Miss Natural
  • Workshop voor 37 man voor de ambtenaren van Gemeente Schagen
  • Mijn handafdruk zetten op de Walk of Fame op het Rokin in Amsterdam met ruim 100
    andere schrijvers
  • Opnames NOS Nieuwsuur
  • Opnames 24Kitchen in de Foodhallen in Amsterdam
  • Nieuwe column en recepten in WellnessMagazine
  • Interview voor het online blad van How2SpendIt
  • Nieuwe inspiratie opdoen in Barcelona & Berlijn
  • Het jaar heb ik afgerond met mijn 86ste lezing!

2014

  • Life-cooking Koffietijd
  • Life-cooking Tijd Voor Max
  • Jureren lancering superfoodlijn DutchMango van Carlos Lens
  • Koken bij Ard Schenk & Erben Wennemars
  • Healthfreakvak bij de Nationale Eettest 2014
  • Superfoodlezingen bij diners gegeven bij Lavinia Good Food
  • Columnist Wellness Magazine