• homepage
  • Hormoon- & Gezondheidscheck met Bloedanalyse (LBA)

Vanwege de komst van ons wondertje heb ik vanaf 10 september tot 1 december zwangerschapsverlof.


Tot die tijd heb ik veel tijd om jou te helpen, dus laat me weten wanneer je langs wilt komen en we gaan lekker samen aan de slag! Tijdens mijn verlof help ik je online en telefonisch wanneer dat kan, dus wees gerust over het traject, die loopt gewoon door, zodat we stap voor stap die mooie resultaten gaan behalen!

Functie: Hormoonfactor Trainer & Levend Bloed Analyste.
Voor een overzicht van al mijn cursussen & opleidingen verwijs ik je naar deze pagina.

In deze tijd is het enorm belangrijk om aan een sterk immuunsysteem de blijven werken, daar help ik je graag bij!

Mijn consulten gaan daarom ook gewoon door, wel rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.
De afstand bewaren, gebruik van handschoenen etc. eigenlijk werk ik altijd al volgens die richtlijnen.

Dus heb je last van quarantainekilo’s, ritme houden in een gezond voedingspatroon, hoofdpijnklachten, hooikoortsklachten, last van vermoeidheid, diabetes type 2, overgewicht, gewrichtsproblemen, hormoonproblemen, slaapproblemen; welke klacht dan ook.

We gaan aan de slag, juist in deze tijd waarin meer ruimte en tijd is om aan jezelf en je ontwikkeling en gezondheid te werken!

Je krijgt voldoende informatie en recepten en je eigen voedingsplan om de komende tijd mee aan de slag te gaan.
Via Whats-app en skype kan ik dagelijks helpen met tips en advies als je er niet helemaal uitkomt.

Een uitgelezen tijd dus om je gezondheid heel serieus te nemen en te starten met jouw gezondheidsreis.

Kan ik je helpen? Bel De Keuken van Annemieke op 06-34883184 of mail naar dekeukenvanannemieke@gmail.com

Heel veel gezondheid toegewenst!

Gezonde groet,

Annemieke de Kroon

———————————————————————————

Heb je al heel lang als doel om je energieker, gelukkiger, zelfverzekerder, mooier, vitaler en gezonder te willen voelen, maar lijkt dat doel na iedere poging weer ver weg? Dan wil ik je graag gaan helpen om toch jouw doel stap voor stap te gaan halen.

“Ik heb erg mooi nieuws te melden en dat is dat ik nu zo’n 9 weken zwanger ben!”

 

Ik geloof niet in een 6-wekenplan, je met tegenzin uitsloven in de sportschool crashdiëten en calorieën tellen en gelukkig maar!

Waar ik wel in geloof is het stap voor stap toevoegen van nieuwe gezonde gewoontes in je dagelijks leven, het stap voor stap teruggeven van gezondheid die je lichaam ergens onderweg verloren is. Dat kan zijn in je voedingspatroon, maar ook op het gebied van beweging, ontspanning, ontstressen, persoonlijke ontwikkeling en slaap.
Op die manier bouw je je eigen gezonde levensstijl op die helemaal bij jou als uniek persoon past. Je zult merken dat je al snel een aantal verbeteringen zult ervaren die jou weer zullen motiveren om de volgende stap te gaan nemen. Ook (vage) klachten waar je misschien al een tijdje mee rond loopt zullen naar alle waarschijnlijkheid gaan verbeteren:

Loop je bijvoorbeeld rond met (vage) klachten zoals:

 

 

 

 

 

 

 

 

en wil je meer in balans komen en lekkerder in je vel zitten?
Dan breng ik samen met jou je gezondheidssituatie in kaart!
Hoe sta je ervoor, wat is je vertrekpunt voor meer energie, gewichtsverlies, spierkracht, net waar je doel ligt en wat is dan je prioriteit om voorop te stellen om dit doel stap voor stap te bereiken? Welke kleine aanpassingen in je levensstijl NU, kunnen op de lange termijn een groot verschil maken?

Met behulp van een Levend Bloed Analyse kunnen we meteen een bevestiging zien van wat er uit de Hormoon- & Gezondheidscheck is gekomen. Lees hier alles over de LBA.

Schermafbeelding 2018-03-27 om 12.56.21

Een consult ziet er zo uit:

1. Van te voren vul je thuis een uitgebreide vragenlijst & hormoonanalyse in, deze mail je terug naar mij, zodat ik jouw gezondheid in kaart kan brengen en de grote lijn kan ontdekken van waaruit we kunnen gaan werken
2. Online vul je dan nog een testje in om te kijken naar je (dis)balans in je darmflora
3. In het consult bij mij thuis zal ik je dan precies uitleggen a.d.h.v. een plan die ik dan voor je heb uitgeschreven hoe jij praktisch aan de slag kunt gaan en ook kun je dan alle vragen stellen die je hebt. Aanvullend is er dus de mogelijkheid voor een korte bloedtest waarbij we meteen microscopisch de bevestiging kunnen zien van wat er uit je hormoonanalyse is gekomen. Op die manier kunnen we ook zichtbaar de verbeteringen meten.
4. Na het consult kun je me altijd alle vragen die je hebt tijdens het toepassen mailen, ik help je dan graag verder
5. In een 2de consult, die optioneel na 6 weken zal volgen, kunnen we je vorderingen meten en zo nodig bijsturen. Op die manier groei je stap voor stap in je nieuwe levensstijl en zul je je steeds beter gaan voelen.

Wat krijg je concreet

 

Schermafbeelding 2018-03-27 om 13.11.07

 

 

 

 

 


Wat andere mensen vonden van hun persoonlijke consult:Online consult

Mocht je ver uit de buurt wonen en toch aan je gezondheid willen werken. Voor 97 euro kunnen we een online consult inplannen.

Inmiddels heb ik meer dan 2000 mensen mogen helpen. Vertel me waar ik jou mee kan gaan helpen!

LET OP: Soms komt het voor dat mijn reply in je spam-map komt, hoor je niets van mij, kijk dan daar even. Laat voor de zekerheid je telefoonnummer achter in je tekst, dan bel ik je om een afspraak te maken!

Tot gauw!

Aanvraagformulier