28-dagen Afslankformule

28-dagen Afslankformule

Lieve, mooie met-je-gewicht-worstelende-vrouw! We willen je graag helpen.

We gaan er geen lang verhaal van maken, maar gewoon vertellen wat voor moois we voor jou hebben gemaakt!

Een fijn en gezond lijf hebben is best een kunst. Die kunst wordt al een stuk mooier als je jouw lichaam echt goed leert begrijpen, daar hebben wij wat op bedacht.


Wij, Annick & Annemieke, hebben 2 jaar lang gewerkt aan dit maandprogramma, geen detail hebben we gemist. Nu is het klaar en ready om door jou gebruikt te gaan worden.

Misschien heb je al een hele hoop diëten geprobeerd en zelfs geprobeerd op eigen houtje je lijfstijl te veranderen, maar is het niet blijvend verbeterd of is zelfs je schildklier anders gaan werken.

Voor alle jo-jo-ende vrouwen en iedereen met een traagwerkende schildklier en lage stofwisseling zijn wij urenlang zoet geweest om een heerlijk eetplan te maken, uitgedacht van de eerste tot de laatste hap in combinatie met een “elke-dag-een-opdracht”-e-book.
Omdat echte verandering niet alleen afhangt van wat je aan je vork prikt, maar van wat er in jouw hoofd gebeurt.

Voor alle onderdelen die je door de dag tegenkomt hebben we leuke opdrachten bedacht die jou verder gaan helpen naar het maken van betere keuzes op lange termijn.

Of het nou gaat om het eetmoment zelf, stress, slaap, beweging, dromen, doelen, gedrag, ademhaling, alles komt voorbij in 1 maand tijd.

Omdat we zeker wilden weten dat het programma resultaat oplevert heeft een groep vrouwen de maand voor jou met succes getest. Reviews kun je onderaan terugvinden.

Het eetplan is tot op de calorie uitgeteld, de verhoudingen van koolhydraten, eiwitten en vetten zijn ook helemaal uitgewerkt. De recepten zijn gevarieerd en zijn zo gemaakt dat je op dag 1 boodschappen doet en op dag 7 is de laatste kruimel op. Dag 8 doe je weer boodschappen en dag 15 is alles precies weer op. Geen restjes en verspilling dus en je leert nieuwe combinaties maken.

Na deze maand kun je hem blijven herhalen; we hebben namelijk alle beschikbare groente en fruit in het plan verwerkt, dus variatie en inspiratie genoeg. Ook de opdrachten kun je evalueren en herhalen, om te kijken of je hierin al gegroeid bent.

Je kunt waar je ook kijkt van alles kopen, maar gezondheid en en lekker in je vel zitten kun je niet kopen, maar is je hopelijk wel alles waard!
Omdat we houden van eerlijkheid en toegankelijkheid, gaan we niet schrijven dat het programma eerst zoveel honderd euro waard was, maar nu met megakorting een stuk goedkoper is. Nee, iedereen moet toegang hebben tot een gezondheidsprogramma; de ruil voor alle gezonde recepten en het mentale motivatieplan is 27 euro. Met de garantie dat je zeker weten resultaat gaat behalen. De grootste investering ga jij namelijk doen in jezelf; je tijd, je boodschappen, het jezelf gunnen en uit liefde het programma afmaken.

En als je daar buiten het programma om nog wat extra hulp bij nodig hebt, dan kun je ons altijd bereiken om je dat zetje te geven of net die ene tip die maakt dat je lekker in de flow aan de slag kunt.

Stuur ons een mail op dekeukenvanannemieke@gmail.com als je wilt starten. Dan sturen we je gelijk alles op!

Reviews
Ik (Annemieke) heb het programma inmiddels 3x gedaan en ben 14 kilo kwijt, de eerste maand heb ik me strikt aan de dagmenu’s gehouden. De 2de maand heb ik “carb-cycling” gebruikt en de 3de maand ben ik iets losser geweest, omdat mijn lichaam in de verbrandingsstaat bleef en het er nog steeds vanaf ging, ook al had ik een feestje of een etentje of een BBQ! Mijn hele leven is afvallen een strijd geweest en heb ik nooit een dieet afgemaakt, dit keer was het een feestje! En ik at zelfs meer dan ik al die jaren heb gegeten.
– Annemieke-

In 28 dagen heb ik er precies 7 kilo vanaf gekregen, ik zit nu heerlijk in mijn vel; mijn huid is mooier, mijn haar en nagels zijn sterker, mijn hormonen zijn meer in balans en mijn spijsvertering loopt weer fijn! De recepten waren makkelijk en snel te maken en ik heb nu een beter idee wat gezond is voor mijn lijf!
– Edith –

Na 1 week was ik al 3 kilo kwijt, een goede motivatie om door te gaan!
– Linda –

Dit “dieet” liet mij zien hoe ik gevarieerd, gezond en bewust kon leren eten
Bij een dieet verwachten mensen misschien vaak dat je minder moet eten. Nu heb ik de ervaring opgedaan dat met meer en gevarieerd eten er toch echt 3 kilo vanaf is gegaan! Mijn man heeft ook gezellig meegedaan, die at alleen nog iets meer dan ik. Ik maakte kennis met verschillende producten die ik voorheen nooit gekocht zou hebben. Nu staan er in mijn keuken nieuwe basisproducten. Het is ook erg fijn om te weten wat de voedingsstoffen doen in je lichaamDe mentale ondersteuning zet je stil bij wie je bent en wie je mag zijn. Ik heb helemaal zin gekregen om van alles in mijn leven op orde te makenBedankt!
– Hanneke –

Wat een heerlijk programma! En ook goed te doen als je een druk leven hebt. Wat ik vooral fijn vond was dat de avondmaaltijd ook vaak de lunch voor de volgende dag was, ik kon het dan in de ochtend hup in mijn werktas gooien. Soms had ik wat extra voorbereiding in de avond, maar dat deed ik dan vaak tijdens het koken alvast. Op een gegeven moment krijg je er handigheid in!
Het afvallen ging geleidelijk, waardoor ik ook echt het gevoel heb dat het blijvend is. Ik voel me fitter, gezonder en ben blij met zoveel inspiratie om ook in de toekomst losse recepten te gaan gebruiken. En als ik dan straks van vakantie terugkom, dan pak ik de lekkerste dagen er weer bij en dan ben ik die vakantiekilo’s ook zo weer kwijt!
– Leanne –

Voor mij had het programma meerdere doelen dan alleen afvallen; namelijk het maken van nieuwe, gezonde gerechten waar ik energie uit haal en bewust en met regelmaat eten. Vaak was het hapsnap en laatste momentkeuzes wanneer ik al honger had, en meestal koos ik dan voor makkelijk en deed ik een compromis voor mijn gezondheid. Op een gegeven moment was ik het helemaal zat en toen kwam ik jullie programma tegen.
Ook kreeg ik hier mooie inzichten in door het mentale programma dat parallel loopt met de 28 dagen. Ik wil mezelf niet meer saboteren met eten, uit liefde voor mezelf wil ik nu steeds meer oefenen met betere keuzes maken. Dank je wel hiervoor!
– Kirsten –

Jullie “dieet” maakt dat ik zin krijg om zelf aan de slag te gaan. Zoals het maken van falafel…Nooit eerder gedaan
– Laura –

In het begin had ik moeite om alles van de dagmenu’s naar binnen te krijgen. Ik ging mezelf ook afvragen hoe ik hier ooit mee zou kunnen afvallen als ik zoveel at. Maar blijkbaar gebeurde dat wel! Ik heb mijn lijf dus altijd tekort gedaan!
Ook heel fijn dat je met vragen altijd terecht kunt, zo kun je snel weer verder als je even wat hulp nodig hebt!
– Doriene –

Het programma is duidelijk en overzichtelijk. Er komt een regenboog aan kleuren van groenten en fruit voorbij; niet alle groentesoorten zijn mijn favoriet. Maar dat kon ik ook gemakkelijk aanpassen, je krijgt er vanzelf handigheid in. Het gaat er denk ik uiteindelijk ook om dat het je eigen levensstijl wordt. Je krijgt onderweg een goed idee van hoeveel je mag eten en genoeg ideetjes om mee af te wisselen. Dan heb je daar een houvast aan als je klaar bent met de 28 dagen. Inmiddels zijn er 6,5 kilo af, met plezier, dus ik ga nog een rondje doen!
– Ellen –

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.