De perfecte boekweitpannenkoek

De perfecte boekweitpannenkoek

Een voedzame glutenvrije lunch

Wat heb je allemaal nodig?

Pannenkoeken (3 stuks)

  • 150 ml amandelmelk
  • 80 gram boekweitmeel
  • 50 ml water
  • 2 grote eieren

Toppings naar keuze

  • verse pesto
  • courgettespaghetti
  • wortelrasp
  • zoete aardappelballetjes / falafelballetjes
  • blauwe bessen

Hoe ga je aan de slag?
Mix in een kleine blender de pannenkoekingrediënten en bak er 3 uit in ghee, kokosolie of roomboter.
Meng de spaghetti met de pesto en beleg de pannenkoeken, rol ze op & geniet!

img_20160618_154811

1 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
  1. Brenda

    Ziet er lekker uit, die gaan we proberen.

    Reactie 18 juni 2016

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *