• homepage
  • Deze week: Be Excellent AFAS, Belevenement & Home-cooking
Deze week: Be Excellent AFAS, Belevenement & Home-cooking

Deze week: Be Excellent AFAS, Belevenement & Home-cooking

Wat was het een mooie week!

Zondag begon ik in Amsterdam bij de Business Mastery dag van Tony Robbins gegeven door Matthijs Bos en Chris van Oosten. Veel bijgeleerd en weer nieuwe actiepunten om in te groeien bij De Keuken van Annemieke!
img_20160925_192854

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag tot 00.30 uur keihard gewerkt aan een presentatie en dinsdagochtendvroeg ging de wekken weer om 05.45 uur. Kort nachtje dus, maar helemaal ready-to-go! Smoothie, laptop en hakjes mee in de tas en de auto in, genietend van de mist en het opkomende zonnetje richting Leusden naar het AFAS-theater. Daar was de Be Excellentdag van 7-life, waar zo’n 180 vrouwen bij elkaar kwamen om meer te leren over hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik had het voorrecht om een grote groep zorgers mee te nemen in authentiek groeien. Mijn eigen verhaal gemixt met toffe lessen die ik de afgelopen jaren allemaal heb geleerd. Het was een mooie dag! Moe en voldaan lag ik om 23.30 in mijn heerlijke bedje.

schermafbeelding-2016-10-02-om-09-03-40 Woensdag met trillende vingers om 08.00 uur het telefoonnummer ingetikt van mijn huisarts in afwachting op de uitslag van mijn PAP-test….en..na 2 jaar ben ik eindelijk SCHOON! Wat een goed nieuws om je dag mee te beginnen. Verder was het woensdag vergaderdag met de stagiaires in Den Haag en had ik ‘s avonds nog het gezellige verjaardagsetentje van Gideon in het Wereldrestaurant in Haarlem, waar de chocoladefonteinen rijkelijk stroomden en de sushi goed smaakte!

Donderdag gingen we gezellig door naar de volgende uitdaging. Een lange zit richting Westerbork in Drenthe waar ik een lezing mocht geven op het Belevenement van Bountiful en DA-drogisterijen. Een avond vol enthousiaste mensen, leuke bedrijven met goeie initiatieven en life-cooking met mijn vriendinnetje van Alice in Kookland. Weer een latertje, om 01.15 uur ging mijn lampje uit.

img_20160929_215919

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag, een heerlijke herfstdag, combinatiedagje, afspraken in Amstelveen, op de terugweg een vriendin opgepikt die richting het zuiden moest, koffie gehaald voor in de file en weer op naar huis, voorbereidingen voor de workshop van zaterdag. En vrijdagavond is altijd ons “heerlijk avondje” met lekkere hapjes en een goeie serie in ons hemelbed; Een avond om uitgebreid te ontspannen en bij te komen van onze drukke week!

img_20161001_233331img_20161001_232920

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag; boodschappen doen op zo’n dag is niet slim, dat weet je van te voren, maar ja, de planning, het kon even niet anders. Gelukkig was alles nog op voorraad en met volgeladen kratten kon ik in mijn Twingootje weer richting mijn heerlijke huis. De keuken schoongemaakt en ingericht voor een gezellig avondje Home-cooking met 2 dames die een weekendje Den Haag deden. Het was een groot succes, en met na afloop deze mooie woorden terug te krijgen, sluit ik deze week af…Weekend!!

“Wat een fijne en inspirerende avond! Naast dat we veel geleerd hebben (en wat was het lekker!) was het ook in een prettige, huiselijke setting. Een avond met een gouden randje! Bedankt Annemieke!”

14480575_1092547774174470_7213705482167517059_o

 

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.