• homepage
 • Finaliste Mrs. Netherlands Universe 2018
Finaliste Mrs. Netherlands Universe 2018

Finaliste Mrs. Netherlands Universe 2018

Jaja, je leest het goed…ik ben finaliste in de race naar de titel Mrs. Netherlands Universe 2018

27655301_10156247950230086_4848936862068366712_n

2 Jaar geleden was ik voor het eerst gescout via Facebook om mee te doen, maar door het vele werk dat ik toen op mijn bordje had lukte het niet om tijd vrij te maken. Eind 2017 kreeg ik weer de vraag, en toen dacht ik; IK GA HET GEWOON DOEN!

Op 7 januari was de eerste castingdag in Sir Winston in Rijswijk; we waren schoon binnen of we moesten al om de beurt plaatsnemen op een kruk om te vertellen over onze emoties voor een onbekende groep meiden en een jury. Een goede binnenkomer om elkaar een beetje te leren kennen. We kregen nog een catwalktraining, 2 fotoshoots en een interview in het Engels. Na een lange dag op hoge hakken reed ik naar huis en daar was het wachten op het verlossende bericht in de avond dat ik door was naar de finale!

Inmiddels ben ik bezig met een 5 maandentraject in de aanloop naar de grote finale op zondag 3 juni in Den Haag.
De eerste trainingsdag kreeg ik mijn sjerp, moesten we op shoot en kregen we presentatie en catwalktraining; dat laatste ligt ontzettend buiten mijn comfortzone, maar ik had er echt plezier in! Voldaan ging ik weer richting Haarlem.

We kregen een mooie lijst met opdrachten mee:

 • Kleding en speelgoed inzamelen voor een opvanghuis voor vrouwen & kids die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld)
 • Een sponsoropdracht; ik heb me beziggehouden met het verzamelen van healthy & bewuste producten voor de goodybag; Superfood.nl, Nadanothingadded, IFoulki, Yoni, Organicup, Body & Fit, Rosel Heim, Just Daily, Happinez, Juizs, Lovechock, Linjashoes en Freezlab doen er al aan mee!
 • Een bord ontwerpen voor een fotoshoot met als thema “Stop domestic violence against woman NOW”, Drukkerij van Rixel in IJmuiden heeft het bord gratis afgedrukt
 • Het ontwerpen van een Nationaal Kostuum; ik ben bij Gosia van Atelier Godiva in Zevenbergen langs geweest, een hele inspirerende vrouw die al 30 jaar in het vak zit. Ik kreeg een rondleiding door haar atelier, we hebben een brainstorm gedaan en alle maten opgemeten; nu in spanning wachten op de eerste schetsen!
 • Van de minimaal 20 kaartjes die ik moet verkopen zijn er nog 10 vrij, bij interesse; mail me gerust!
 • Ik ga nog een 3-minutenfilmpje opnemen in het Engels over het thema huiselijk geweld
 • En ik mag langs bij Blaque dresses in Haarlem voor een cocktailjurk en roze finalejurkje
 • En bij Tubino voor mijn zwarte jurkje en de galajurk voor de catwalk
 • Bij Ina Hilgers van Tailormade Jewelry mag ik de sieraden lenen voor de finale
 • Cosmo Hairstyling IJmuiden gaat de komende 3 maanden mijn haar tot in de puntjes verzorgen, zodat het op de finale ook heerlijk straalt!
 • Witgebit Haarlem gaat mijn tanden mooi egaal maken
 • Suntanlounge biedt mij een paar sessies aan voor een mooi bruin kleurtje op de catwalk
 • Nury van de Berg zal de woensdag voor de finale mijn nagellak van het healthy merk ZOYA verzorgen

Ik wil alle sponsors bij voorbaat al onwijs bedanken!

Goodybag & Prijzen

Persoonlijk

Volg me ook op:

Unknownunknown

 

 

27337238_921778381329996_3667506376221604279_n

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.