Kokkerellen bij het UWV

Kokkerellen bij het UWV

Bewustwording over gezondheid is enorm groeiende, mooi om te zien! En vooral ook binnen grote bedrijven. Met De Keuken van Annemieke heb ik al bij verschillende UWV-kantoren van alles mogen presenteren en laten proeven. Vaak merk ik dat mensen eerst wat afwachtend zijn “Bonbons van kikkererwten? Chocolademelk van rauwe cacao met gestoomde bloemkool? Brownies van courgette? Sap met bietjes? En pesto van spinazie?” ze hebben alles geproefd en ze vonden het heerlijk, dus de recepten heb ik ze maar nagestuurd, zodat ze thuis ook lekker aan de slag konden gaan!

Afgelopen jaar had ik een smoothiebar bij UWV Zwolle in hun bedrijfskantine:
11066775_10153257968620086_5218171230977625061_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een paar maanden later mocht ik 7 lezingen geven bij UWV Arnhem:

11214128_10153764317835086_7615266323206918564_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En afgelopen week stond ik op de Vitaliteitsmarkten van UWV Almere & Utrecht met allemaal hartige en zoete hapjes en sapjes:
12512544_10153996823660086_4634425920986996316_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je ook zoiets voor je medewerkers willen doen, je kunt altijd bij mij terecht!

Hier nog een leuke reactie uit Arnhem

“Wij kijken inderdaad terug op een geslaagde vitaliteitsdag. Onze medewerkers hebben hieraan deelgenomen en hebben gedurende de dag informatie over vitaliteit en gezond gekregen. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve geluiden over jouw presentatie gehoord. Deze heb je op korte maar krachtige wijze neergezet wat door de medewerkers en door mij zeer gewaardeerd werd. Jouw presentatie heeft bij veel medewerkers geleid tot een andere kijk op voeding. De presentatie die je hebt doorgestuurd, heb ik inmiddels gedeeld met mijn collega’s. Zo kunnen ze de informatie rustig terugkijken en daar verder naar handelen. Het management van UWV B&B Arnhem weegt nu af om voor de afdeling 2 blenders aan te schaffen waarmee medewerkers zelf smoothies kunnen maken. De gedachten gaan dan om eens in de zoveel tijd producten (avocado, groenten etc) aan te schaffen voor het maken van de smoothies. Medewerkers worden daarmee herinnerd aan gezondheid en vitaliteit en aan jouw presentatie. 

Met vriendelijke gezonde groet, Budi,  Management trainee UWV”

Vitaliteitsmarkt Hengelo
“Beste Annemieke,Wat vond ik het leuk je ontmoeten bij de Vitaliteitsmarkt van het UWV in Hengelo (afgelopen dinsdag). Je hebt me geïnspireerd om nog meer met gezonde voeding aan de slag te gaan. Vandaag heb ik de prijs opgehaald naar aanleiding van het raden van de ingrediënten van de groene smoothie. Super, dat ik bij de winnaars hoorde! Ik had toen ik thuis kwam al spijt dat ik de boeken niet ter plekke had gekocht. En dan toch nog prijs! Annemieke, ik vond het erg fijn om kennisgemaakt te hebben met je. Dank voor je inspiratie. Je enthousiasme werkt aanstekelijk.
Heel veel succes met je bedrijf en het schrijven van je huidige boek.
Groetjes Marischka”

Stuur een mail naar dekeukenvanannemieke@gmail.com

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.