• homepage
  • We kunnen veel van onszelf leren!

We kunnen veel van onszelf leren!

De informatiestroom waar we toegang toe hebben is enorm, er wordt zoveel kennis gedeeld en we kunnen tegenwoordig via allerlei kanalen leren wat we willen. Aan de ene kant is dat fijn, je weet meer, je bewustwording groeit en groei betekend voor veel mensen geluk.
Maar aan de andere kant is er een groot nadeel, de ene expert spreekt de andere tegen, de ene goeroe weet het beter dan de ander, het ene programma belicht alleen de positieve kant, het andere programma zoekt alleen de negatieve punten.

BLOGbericht1.1

Zie je door de bomen het bos nog wel?

Wie moet je nu geloven, wat is nu de waarheid over gezondheid?
De waarheid zit denk ik in jezelf, jouw lichaam zit geniaal in elkaar en weet je precies te vertellen wat goed voor je is en wat niet, wat het nodig heeft en wat niet. Hoe meer natuurlijke voeding en verzorging je gebruikt, hoe schoner je lichaam zal worden en hoe beter je designalen kunt herkennen die het steeds aan jou geeft. Je kunt dan steeds intuïtiever gaan worden in je keuzes.
Ieder lichaam is uniek en ieder lichaam heeft daardoor een unieke benadering nodig. Wat voor mij werkt hoeft voor jou niet te werken en andersom. Ik zal op deze site dan ook niet precies gaan vertellen wat je wel of niet moet gaan doen en eten. Ik wil je verschillende natuurlijke opties, tips en adviezen geven, waar je zelf mee aan de slag kunt en waar jezelf mee kunt experimenteren. Pas het aan op een manier dat het bij jou past, dat het in jouw levensstijl werkt.
Op die manier kun je stap voor stap gezondheid terug gaan geven aan jezelf. Je lichaam is hetwaard om het goede te geven. Daar krijg je enorm veel voor terug: energie, een stralende huid, een goede stoelgang, heldere en creatieve gedachtes, alles functioneert lekker en jij kunt genieten van jouw bezigheden.

BLOGbericht1.2

Gezondheid is iets bijzonders, zorg er goed voor &
geniet van jouw reis daar naar toe!

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.