• homepage
  • Zeekraalsalade & goede voornemens?
Zeekraalsalade & goede voornemens?

Zeekraalsalade & goede voornemens?

Ik merkte het maandag al in de supermarkt, de versafdeling was aardig kaalgeplukt. Veel mensen beginnen vol goede moed de eerste paar dagen van het nieuwe jaar aan hun nieuwe goede voornemens. Jup, we proberen het ieder jaar gewoon weer opnieuw!
Maar…..er zijn maar weinigen die het voornemen ook echt volhouden (30% komt er vaak maar van uit). De dagen zijn grijs en koud en de avond op de bank met “Wie is de Mol” of “Divorce” op de bank zijn o zo veel gezelliger met een bakje chippies, wat knabbeltjes of wat brokken chocola.

En daarbij lijkt je voornemen ook heel vaak zo op iets dat ver buiten je ligt, dat het een soort wens is waarvan je hoopt dat die uit gaat komen; dat is HET recept om het te laten mislukken. Je moet besluiten, van binnenuit en meteen tot actie overgaan; niet morgen, want morgen zal altijd morgen blijven. Formuleer je doel positief en maak het iets waar je iedere dag plezier aan kunt gaan beleven, want het is leuk om net zoveel van je reis te gaan genieten als van de aankomst op je eindpunt.

Je kunt je voornemen laten werken door een plan te hebben en een doel voor ogen waar je heen wilt. Het moet een kleine stap zijn die je makkelijk kunt halen. Haal vooral veel verse, levende, frisse, kleurrijke voedingsmiddelen in huis, drink lekker veel verse theetjes, haal regelmatig een frisse neus, zorg dat je altijd voorraad voor een groene smoothie of lekkere salade in huis hebt. Hier heb ik alvast voor jou een voorbeeldsalade, die je snel in elkaar kunt draaien!

Ga ervoor & zorg dat je dit jaar jezelf het grote cadeau geeft door je doel te halen! Just do it!

I.p.v de dressing kun je er ook gewoon heerlijke olijfolie over drizzelen.

Schermafbeelding 2016-01-05 om 15.48.02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2016-01-05 om 15.47.54

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.