• homepage
  • Het Boekenfest in Assen met Heleen van Royen
Het Boekenfest in Assen met Heleen van Royen

Het Boekenfest in Assen met Heleen van Royen

Ik kreeg een hele enthousiaste mail vanuit Assen of ik als schrijfster mee wilde draaien in het programma van het jaarlijkse Boekenfest; een lezing, een interview, boeken signeren en een blind date met de gasten. Daar had ik wel zin in!

Toen we aankwamen in Assen werden we verrast met een overheerlijk 3-gangen-diner Bij Jaap op het plein, waarna het feest begon. Ook voor het hotel in de stad was gezorgd, dus ik kon lekker alles over me heen laten komen. Het interview op tv Drenthe was ook erg leuk om te doen, waarna ik nog een laatste signeersessie met Heleen van Royen mocht doen bij de boekentafel van de grootste Bruna van Nederland. Binnenkort mag ik daar ook een lezing en proeverij verzorgen, dus er is ook nog weer wat leuks uitgekomen!

Wil je meer zien van wat ik eet, wat ik allemaal meemaak, nieuwe recepten en inspiratie opdoen?
Volg me dan op:

Unknownunknown

 

 

Schermafbeelding 2017-03-12 om 20.07.24
IMG_20170312_080300_233

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.