Item in Shownieuws!

Item in Shownieuws!

In juni belde Shownieuws of ik iets wilde vertellen over de nieuwste gekke superfoodtrends; roze ananassen, matchapoeder, houtskool, broccoli koffie en kakkerlakkenmelk. Dat leek me een leuke uitdaging, maar mijn keuken stond tot de nok toe gevuld met catering; weinig ruimte voor opnames. Gelukkig ontmoette ik een aantal weken geleden Rene Pluijm, van het tv-programma Pluijms Eetbare Wereld, hij heeft in IJmuiden aan de Halkade een hele mooie winkel, met keuken en workshopruimte, daar konden we de opnames doen!

Klik op het filmpje om te zien wat ik van al die ontwikkelingen vind!

https://www.show.nl/video/clips/2018/deze-superfoods-zijn-super-hot-kakkerlakkenmelk-en-broccoli-koffie/

 

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.