Over-de-kookweek!

Over-de-kookweek!

Nieuws!

Alleen het voorwoord moet nog geschreven worden, door de held Ralph Moorman, en alles moet nog naar de drukker. Maar de tekst en foodfotografie zijn rond, en hoe! Wow, wat ben ik trots op het hele team dat de afgelopen tijd keihard heeft gewerkt om alles mooi op beeld te krijgen voor mijn nieuwste boek dat ik samen met Alice Ruiter van Alice in Kookland heb gemaakt.

img_20161012_141611img_20161016_001046img_20161013_143722

 

 

 

 

 

 

 

 

Een paar maandjes wachten nog tot begin februari en dan ontvang ik mijn 3de kindje in handen. De 4de staat al in de startblokken, maar eerst genieten van dit moment!

Verder heb ik mijn cursus HACCP succesvol afgerond en kan ik aan de slag met grotere cateringklussen. De eerstvolgende is 150 man van Gemeente Rotterdam op het Back to the Future-evenement van volgende week in Factory010 aan de Maas. Van glitters en rookmachines tot kanten kleedjes, oude kruidenrekjes tot oma-schorten. Alles gaat voorbij komen. De voorbereidingen zijn in volle gang.

img_20161009_154703

 

Mijn nieuwste aanwinsten die ik voor de fotoshoot heb gekocht op een zonnig dagje winkelen met
Gideon in Den Haag, vooral megahappy met mijn nieuwe jas!

 

 

 

 

Daarna nog een cateringklus afgeleverd bij Stichting Toekomst & Techniek in Den Haag voor een workshop “Energie in de Toekomst”. Maartje en ik hebben een hele dag mijn keuken onveilig gemaakt en iets heerlijks neer kunnen zetten daar!

img_20161007_202055

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog even langs mijn zusje in Haarlem langsgehopt om haar 29ste verjaardag te vieren en vrijdagavond natuurlijk de tijd genomen voor het heerlijke relaxtavondje dat inmiddels iedere week vaste prik is geworden; dekens, kussens, hapjes, sapjes en Suits; een betere combi is er niet.

Gistermiddag hebben we met De Keuken van Annemieke over de grens gekeken, en wel in Brasschaat in België, waar ik met mijn ienieminietwingo een mooie laan opreed om bij een hele gezellige familie een Homecooking Workshop te geven; helemaal suikervrij, glutenvrij en e-nummervrij. Het was een mooie, heerlijke, smaakvolle avond!

img_20161016_10163420161016_115843

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondertussen ben ik aangekomen op Dag 9 van het C9-pakket van Forever Living, een 9 dagenplan gebaseerd op het reinigen van je lichaam, in ketose komen, de vetverbranding stimuleren en dat alles op basis van Pure Aloe Vera (zie de filmpjes op Instagram). Ik heb 2 avonden in bed een knorrende maag gehad, maar de rest van de week, ondanks alle heerlijke etensluchten en foodklussen ben ik zonder problemen doorgekomen. Een paar kilo kwijt, bakken met energie en lekker fit! Binnenkort meer hierover.
img_20161009_165853

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag alles opgeruimd, klaar voor een nieuwe week vol nieuwe belevenissen. Maar eerst even lekker uitwaaien in de zon met Joyce, Erwin en grote vriend Nelis op het strand in Scheveningen!
north-sea-beach-rugby-beach-5-rugby-scheveningen-1

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.