• homepage
  • Aanschuiven bij RTV-Noord-Holland Radio
Aanschuiven bij RTV-Noord-Holland Radio

Aanschuiven bij RTV-Noord-Holland Radio

Wat een heerlijke dag was het vandaag! Met de zon op mijn gezicht reed ik richting Amsterdam om daar aan te schuiven achter de microfoon van Radio RTV-Noord-Holland. Ze namen een half uur uitgebreid de tijd om alles te weten te komen over mijn werk en het mannenkookboek Lekker Makkelijk. Aan het einde hadden we nog een mooie win-actie waarbij de winnaar een man van 80 was die wilde leren koken voor zichzelf!

rtvnh

 

 

 

 

Heb je het fragment gemist? Je kunt hem hier terugluisteren! (10-11 uur)

Vrijdag 10 maart in de uitzendtijd van 10.00 uur – 11.00 uur vanaf de 16de minuut in 2 blokken met 1 liedje tussendoor.

Ze vonden het zo leuk dat ik op 9 juni, vlak voor Vaderdag, nog een keer mag langskomen!

En wil je meer zien van wat ik eet, wat ik allemaal meemaak, nieuwe recepten en inspiratie opdoen?
Volg me dan op:

Unknownunknown

IMG_20170310_110240_721

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.