Pruimentijd?

Het is nog volop zomer, de pruimenboom laat bij bosjes de vruchten in mijn achtertuin vallen, het zonnetje schijnt en DSC_0154-199x300ik zit binnen achter mijn laptop te peinzen over “originaliteit”. Wellicht kun jij mij er een handje bij helpen!

Het afgelopen jaar zijn we met z’n allen bedolven onder de voedingsadviezen, superfoodartikelen, foodblogs journaalberichten, gezondheidsboeken en gezonde nieuwe hotspots groeien als paddenstoelen uit de grond.
En zojuist heb ook ik mijn nieuwe boek afgerond en opgestuurd naar de Uitgeverij, nu is het wachten op januari, de lancering.

Maar hebben we onze buik er niet al helemaal vol van? Moeten we niet iets originelers verzinnen dan wat er nu allemaal al is, ja verzin het maar….

Het lijkt me leuk om jullie via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van de nieuwste dingen op foodgebied en van mijn activiteiten waar jij aan kunt gaan deelnemen of van kunt gaan genieten, maar zit je wel te wachten op nog een nieuwsbrief?

Om mijn tijd & energie op een goeie manier te kunnen gaan gebruiken wil ik graag van jou horen wat jij van mij wilt horen, of weten of zien. Waar heb jij behoefte aan? Waar kan ik jou bij helpen? 

Ik hoor het graag van je, zo helpen we elkaar!

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.