Rainbowls!

Rainbowls!

Blend alles tot een romig geheel, maak af met een topping naar keuze & geniet!

Roze

  • 2 bananen, in plakjes ingevroren
  • grote hand frambozen
  • 1 el frambozen- of bietenpoeder

Rood

  • 60 gr gekookte biet
  • 50 gr zoete aardappelblokjes (eerst 7 min koken + invriezen)
  • grote hand bevroren frambozen
  • 50 ml water

Oranje

  • 75 ml kokoswater
  • 50 gr zoete aardappelblokjes (eerst 7 min koken + invriezen)
  • 2 handen bevroren mangostukjes
  • 1 tl kurkuma of golden milk
  • snuf kaneel

Geel

  • 100 ml amandelmelk
  • 35 gr havermout
  • 2 handen bevroren ananasstukjes
  • 1 el limoensap
  • 1 el kokosyoghurt
  • 1 tl kurkuma of golden milk
  • ½ tl verse gemberrasp

Groen

  • 2 handen bevroren ananasstukjes
  • 1 banaan, in plakjes ingevroren
  • 1 el groene poeder (chlorella/spirulina/tarwegras
  • Handje verse munt plaatjes
  • optioneel: 2 druppels pepermuntolie

Blauw

  • 2 bananen, in plakjes ingevroren
  • ½ tl blue spirulina
  • voor de zoetekauw een drupje rauwe honing

Bruin

  • 2 bananen, in plakjes ingevroren
  • 2 el amandelmelk
  • 1 ontpitte medjooldadel
  • 1 el amandepasta
  • snufje zeezout
  • snufje kaneel
  • optioneel: 1 scoop collageen

Volg me ook op

Unknownunknown

 

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *