Rainbowls!
Blend alles tot een romig geheel, maak af met een topping naar keuze & geniet!
Roze
- 2 bananen, in plakjes ingevroren
- grote hand frambozen
- 1 el frambozen- of bietenpoeder
Rood
- 60 gr gekookte biet
- 50 gr zoete aardappelblokjes (eerst 7 min koken + invriezen)
- grote hand bevroren frambozen
- 50 ml water
Oranje
- 75 ml kokoswater
- 50 gr zoete aardappelblokjes (eerst 7 min koken + invriezen)
- 2 handen bevroren mangostukjes
- 1 tl kurkuma of golden milk
- snuf kaneel
Geel
- 100 ml amandelmelk
- 35 gr havermout
- 2 handen bevroren ananasstukjes
- 1 el limoensap
- 1 el kokosyoghurt
- 1 tl kurkuma of golden milk
- ½ tl verse gemberrasp
Groen
- 2 handen bevroren ananasstukjes
- 1 banaan, in plakjes ingevroren
- 1 el groene poeder (chlorella/spirulina/tarwegras
- Handje verse munt plaatjes
- optioneel: 2 druppels pepermuntolie
Blauw
- 2 bananen, in plakjes ingevroren
- ½ tl blue spirulina
- voor de zoetekauw een drupje rauwe honing
Bruin
- 2 bananen, in plakjes ingevroren
- 2 el amandelmelk
- 1 ontpitte medjooldadel
- 1 el amandepasta
- snufje zeezout
- snufje kaneel
- optioneel: 1 scoop collageen
Volg me ook op
0 Reacties
Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties
Wees niet verlegen, laat een reactie achter!