• homepage
  • Wat zijn jouw 1ste stappen naar meer gezondheid?

Wat zijn jouw 1ste stappen naar meer gezondheid?

Om je heen zie je steeds meer bewustwording ontstaan over het belang van een gezonde levensstijl.Health-Travel

Jarenlang is de stijl die we met velen volgden voortgekabbeld, maar we merken nu massaal dat die levensstijl ons niet veel goeds heeft gebracht. Ontzettend veel mensen lopen rond met vage klachten, slikken hele reeksen medicijnen met bijwerkingen en voelen zich moe.

Gelukkig hebben we zelf een enorm percentage aan controle over wat we met ons lijf doen, wat we er in stoppen en wat we ervan vragen. Het wordt tijd om eens lief voor dat lijf te zijn, hij mag nog zo lang mee!

De eerste stap ligt eigenlijk zo voor de hand en klinkt misschien onbenullig, maar iedere dag minimaal 8 glazen water drinken is voor veel mensen nog een grote klus. Zet komende week eens dagelijks bij het opstaan 2 glazen literflessen water klaar voor jezelf op het aanrecht. Iedere keer als je er langsloopt vul je een glas en drink je die op.
Jouw lichaam bestaat voor zo’n 65 a 70% uit water, het is o zo belangrijk om je vochtbalans goed op peil te houden.
Al na een aantal dagen zul je gaan merken dat je huid mooier en zachter zal worden dat je lichaam er echt om gaat vragen.

Probeer het eens uit, dan doen we daar volgende week weer een nieuwe tip bij!
Wil je wat sneller aan de slag met tips die voor jouw lijf NU relevant zijn, kom dan op Gezondheidsconsult, dan werken we vanuit jouw startpunt naar jouw optimale gezondheid.

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.