Ik heb mezelf weer overtroffen!

Ik heb mezelf weer overtroffen!

Op maandag 6 januari stapte ik al heel vroeg in de auto richting Leiden, naar Infradata & Juniper, om daar een Nieuwjaars Grazing Table voor 60 personen neer te zetten.

De 3 dagen voorbereiding en 2,5 uur opzet gaven dit als resultaat, ik ben er echt ontzettend trots op! Iedere keer overtref ik mezelf weer met kleuren, samenstellingen, smaken en vormen. Het is het leukste dat er is om te doen; kunstwerkjes maken waar zoveel mogelijk mensen van kunnen genieten!

Wil je ook zoiets origineels, helemaal op maat, op jouw werk?
Kijk dan  hier  voor alle mogelijkheden.

Wie weet zie ik jullie snel!

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.