Romige glutenvrije pasta

Romige glutenvrije pasta

Gebaseerd op een recept uit de AH, maar met wat aanpassingen nog een stukje gezonder voor je lijf!

Wat heb je nodig voor 2 volle borden?
– glutenvrije pasta voor 2 porties (+/- 160 gr) (o.a. linzen-, quinoapasta)
– 100 gr zachte geitenkaas of geitenyoghurt
– 2 handjes rucola of sla naar keuze
– 1 grote eetrijpe avocado
– 1 gewassen bio citroen
– 1 teen knoflook
– 1 ui
– 40 gr pijnboompitjes
– evt. geitenkaas geraspt

Hoe ga je aan de slag?
1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
2. Fruit de ui en knoflook in wat kokosolie extra vierge
3. Maak de groene saus:
In een kan: 1/2 avocado in blokjes, zachte geitenkaas/yoghurt, 20 gr pijnboompitten, de knoflook en ui, 1 el citroensap, 1 el citroenrasp, 1 el olijfolie extra vierge, peper en zeezout + 2 el kookvocht: met je staafmixer tot een romige massa mixen
4. Meng de saus lekker door de pasta en maak af met avocadoblokjes, geraspte geitenkaas, pijnboompitten en rucola!

Volg me ook op

Unknownunknown

 

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *