• homepage
  • De Grazing Table ging als de brandweer!
De Grazing Table ging als de brandweer!

De Grazing Table ging als de brandweer!

“De tafel met al de hapjes was een prachtige verrassing die we op kantoor hebben mogen meemaken in het kader van ons vitaliteitsprogramma! Een hele mooie presentatie, je wist niet waar je moest kijken! Je ogen werden blij van al de kleuren en je wilde echt ALLES proeven (wat niet mogelijk was, want het was zo veel). Het smaakte heerlijk! Verrassende, heerlijke smaken en het feit dat alles ook nog gezond was, maakte het helemaal af!
De collega’s die er niet bij konden zijn, kregen het (nog de volgende dag) zeker van de anderen te horen, want het was echt een bijzondere verwennerij!” – Gabriela

Na een paar dagen in de keuken, stapte ik donderdag 19 september om 5.00 uur uit bed om de laatste voorbereidingen te doen voordat ik om 7.00 uur met een volgeladen auto met lekkers voor een Grazing Table richting Den Haag vertrok.

Een groep hongerige, nieuwsgierige brandweermannen en vrouwen kwamen regelmatig even kijken tijdens het opzetten. Een tafel van 3,5 meter mocht ik vullen met allerlei lekkere hapjes!

Zie hier het resultaat. Dit is een tafel voor 50 personen, maar er zijn er wel meer dan 100 langsgekomen. Na 4 uur was de tafel, op een paar nootjes na, helemaal leeg!

In de middag heb ik nog een “Food for thought” presentatie gegeven, over de invloed van voeding op je brein en je lichaam. De mensen waren erg enthousiast en het ging lekker interactief. Ik heb ontzettend genoten van een mooie, kleurrijke dag met onwijs leuke mensen.

Een paar reacties:

Hoi Annemieke,
Wat ziet het er heerlijk en prachtig uit!!! En wat heb je alles goed geregeld. Complimenten!
Anoniem

Hallo Annemieke,
Wat was jouw eten (vandaag bij de VRH) heerlijk en mooi!! 
Met vriendelijke groet, Gabriela

Hallo Annemieke,
Bedankt voor de leuke en interessante lezing welke je zojuist hebt gegeven bij de Veiligheidsregio Haaglanden!
Er zaten echt een paar eyeopeners bij en dingen die ik niet wist.
Rene

Hallo Annemieke,
Bedankt voor de presentatie over gezonde voeding bij de VRH. Goed verhaal en zet je zeker aan het denken. 
mvg Jean-Paul

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.