Een dankbare kookworkshop!

Een dankbare kookworkshop!

Ruim een maand geleden werd ik gebeld door een leuke man die vertelde dat zijn vrouw, na 20 jaar worstelen met haar gezondheid, eindelijk wist dat ze intoleranties had. Ze hadden nog geen idee hoe ze die moesten aanvliegen, dus na even googelen kwam hij op mijn website terecht en belde meteen.

Het kostte even wat tijd om een kookworkshop zonder gluten, zuivel, suiker, soja, e-nummers, avocado, champignons, courgette, ei en nog wat intoleranties in elkaar te draaien, maar het is gelukt!

De zondag voor de workshop werd zijn vrouw 60 en belde ik haar om 10.00 uur op om haar te verrassen met de mededeling. Ze keek er erg naar uit.

Afgelopen zaterdag heb ik mijn keuken ingepakt in kratten en ben naar Wormerveer gereden; na een warm onthaal en alles uitpakken, heb ik een presentatie gegeven over het herstellen van het immuunsysteem en de darmflora, om zo beter voeding te kunnen verdragen en gezondheid terug te geven aan je lichaam. 

Daarna stroopten we de mouwen op om een 10-gangen-brunch in elkaar te blenderen, roeren en bakken. Een hoop gezelligheid in een klein keukentje, een hoop leuke vragen en een hoop om van te smullen!

Dankbaar en met een voldaan gevoel ging ik weer met mijn ingepakte keuken richting huis!

Wil je ook graag iemand helpen of verrassen met een leuke workshop,
bel me gerust op 06-34883184!

Wie weet tot gauw,
gezonde groetjes Annemieke


0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.