FEEST: DKVA alweer 4 jaar!

FEEST: DKVA alweer 4 jaar!

Dag lieve lezer!

Wat ben ik jullie dankbaar voor 4 hele mooie jaren vol avonturen, verhalen, anekdotes en emoties.
4 Jaren van heel veel leren, groeien in mijn ondernemerschap, zakelijker worden, diensten uitbreiden, mooie mensen leren kennen en daarmee mijn netwerk vergroten.

Het heeft me door heel Nederland gebracht met mijn lezingen, catering, gezondheidsconsulten, levend bloed analyses, mijn 3 kookboeken, fotografie, kookworkshops, lanceringen en events. Gelukkig kan ik alles nog teruglezen in mijn dagboeken; ik had het nooit willen missen. Natuurlijk waren er lange, vermoeiende nachten in de keuken, zware boodschappentassen en kratten, urenlange ritjes van Noord-Groningen naar Zuid-Limburg, grote spannende lezingen, vallen en weer opstaan.

Maar vooral herinner ik mij alle blije mensen die me vertelden hoe dankbaar ze waren voor hulp bij hun reis naar meer gezondheid, de oehs en ahs bij de buffetten, de tevreden directieleden na een lezing, de warmte en gezelligheid bij knusse kookworkshops, de race tegen de klok bij verse foodfotografie, het koken in de arena op de Gezondheidsbeurs, de verschillende tv-programma’s waar ik wat mocht vertellen of koken, met het zonnetje op mijn gezicht en de muziek keihard aan midden in de nacht op de weg naar huis van een event, bloggersbijeenkomsten en nieuwe uitdagingen, te veel om op te noemen!

Dank jullie wel daarvoor!

Als je je vanavond of morgen inschrijft voor een uitgebreid Gezondheids- en Hormoonconsult van 1,5 uur + een Levend Bloed Analyse; betaal je maar 99 euro en krijg je ook nog eens een gratis kookboek mee naar huis!

Aanmelden kan HIER onderaan in het formulier, wie weet tot gauw!

Volg me ook op:

Unknownunknown

 

 

 

I love to bake!

0 Reacties

Wat mensen hierover zeggen
Nog geen reacties Wees niet verlegen, laat een reactie achter!

Laat een reactie achter

Wat denk je hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.